Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Welke boxsprings zijn in zomer 2014 het populairst?

Zo af en toe duiken wij weer diep in de statistieken om te bekijken welke boxsprings onze bezoekers het meest bekijken. Dit is vaak een goede graadmeter om te zien hoe populair een boxspring is. Ook deze zomer hebben we weer bijgehouden welke boxsprings het meest bekeken werden en waar onze bezoekers naar op zoek waren. Dit is de lijst van deze zomer (juni en juli):

Populairste boxsprings zomer 2014

1. Ikea Bekkestua (10,6%)
2. Eastborn nummer 10 (8,2%)
3. Ikea Arviksand (7,9%)
4. Ikea Arbakka (5,8%)
5. Auping Dublin (4,6%)
6. Swiss Sense Lifestyle (4,4%)
7. Karlsson Arendal (4,1%)
8. Norma Timeless Entrada (3,7%)
9. Swiss Sense Sense (3,6%)
10. Swiss Sense Royal (2,3%)

Weinig verschuiving populariteit boxsprings in top 10 in vergelijking met voorjaar

Sinds maart zijn er maar enkele verschuivingen te vinden in de vergelijker. De Ikea Bekkestua stond toen ook op nummer 1, de Eastborn nummer 10 is iets populairder geworden en staat nu op de tweede plaats. Wel staan er inmiddels 3 bedden van Swiss Sense in de top 10!

Tussen welke boxsprings twijfel jij bij je aankoop?

Natuurlijk is het bovenstaande lijstje een gemiddelde van al onze 25.000 bezoekers in deze maanden. Herken jij jouw voorkeur? Of heb je een hele andere top 3? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht!

Ikea Bekkestua ook in zomer 2014 meest populaire boxspring van Nederland!

Ikea Bekkestua ook in zomer 2014 meest populaire boxspring van Nederland!

Comment Section

0 reacties op “Welke boxsprings zijn in zomer 2014 het populairst?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.