Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Swiss Sense Boxsprings meest populair in maart 2013

Voordat wij onze eigen collectie boxsprings lieten ontwikkelen, fungeerden wij als merkenvergelijker voor de populairste boxsprings, waaronder de IKEA Bekkestua. Het bericht hieronder is in 2013 geschreven op basis van de bezoekersstatistieken op onze website. Terwijl wij ons verdiepten in de populairste boxsprings op de markt, kwamen wij echter achter een groot gebrek: betaalbare boxsprings van uitmuntende kwaliteit. Bij de meeste merken betaalt de consument een hoge prijs enkel en alleen voor het merk en bij goedkopere boxsprings laat de kwaliteit veelal te wensen over. Dat kan anders, vonden wij! Dus hebben wij een eigen lijn hoogwaardige kwaliteit boxsprings laten ontwikkelen, die wij vanaf nu aanbieden op onze website.

Benieuwd naar onze bedden? Bekijk hier ons complete aanbod.

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Lees het hier.

 

Onlangs hebben we onze boxspring vergelijker in bèta gelanceerd om onze bezoekers nog beter te helpen in hun zoektocht naar de beste boxspring. Op dit moment hebben we hier 64 verschillende boxsprings in opgenomen; van 10 verschillende boxspring merken. Veel bezoekers gebruiken deze vergelijker inmiddels en met behulp van onze statistieken kunnen we precies zien welke boxsprings het meest bekeken worden. In maart 2013 waren de volgende 5 boxsprings het meest populair op boxspringbeleving.nl:

  1. Swiss Sense Lifestyle
  2. Swiss Sense Royal
  3. Ikea Sultan Alsvag
  4. Swiss Sense Sense
  5. Auping Kiruna
Swiss Sense lifestyle meest populaire boxspring in maart 2013

Swiss Sense lifestyle meest populaire boxspring in maart 2013 bij bezoekers boxspringbeleving.nl

Uitbreiding functionaliteit boxspring vergelijker

De afgelopen maanden hebben we proefgedraaid met de boxspring vergelijker en hebben we veel positieve reacties ontvangen van onze bezoekers over de mogelijkheid om de boxsprings te vergelijken. Eén van de feedback punten die we hebben ontvangen is dat het prettig zou zijn om te zien bij welke winkels de boxsprings te koop zijn. Ook is de informatie die we op dit moment tonen nog niet uitgebreid genoeg, en is het niet eenvoudig om een review achter te laten.

Uiteraard hebben we naar jullie feedback geluisterd. In mei gaat daarom de nieuwe versie van onze boxspring vergelijker live. In deze versie kunnen we winkels tonen en wordt het ook mogelijk om afspraken te maken bij de winkel waar de boxspring te koop is. Wil jij de nieuwe versie als eerste testen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Zodra hij live staat krijg je dan direct een e-mail van ons. Aanmelden kan door hier je gegevens in te vullen: [ALO-EASYMAIL-PAGE]

Heb jij tips?

We zijn altijd op zoek naar tips om onze website te verbeteren. Heb jij tips of ideen waarmee we dit kunnen doen? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op. Natuurlijk kun je ons ook contacten via twitter (@boxspringkopen). We zijn erg benieuwd wat jullie van onze site vinden!

Comment Section

0 reacties op “Swiss Sense Boxsprings meest populair in maart 2013

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.