Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Populairste en beste boxsprings

Voordat wij onze eigen collectie boxsprings lieten ontwikkelen, fungeerden wij als merkenvergelijker voor de populairste boxsprings. Het bericht hieronder is in 2013 geschreven op basis van de bezoekersstatistieken op onze website. Terwijl wij ons verdiepten in de populairste boxsprings op de markt, kwamen wij echter achter een groot gebrek: betaalbare boxsprings van uitmuntende kwaliteit. Bij de meeste merken betaalt de consument een hoge prijs enkel en alleen voor het merk en bij goedkopere boxsprings laat de kwaliteit veelal te wensen over. Dat kan anders, vonden wij! Dus hebben wij een eigen lijn hoogwaardige kwaliteit boxsprings laten ontwikkelen, die wij vanaf nu aanbieden op onze website.

Benieuwd naar onze bedden? Bekijk hier ons complete aanbod.

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Lees het hier.

 

De website boxspringbeleving.nl biedt een groot overzicht van merken. Het ene merk is populairder dan het andere merk. We hebben de populairste merken op een rij gezet.

Populairste boxsprings

Steeds meer consumenten zoeken, vergelijken en kopen boxsprings online. Hieronder de populairste boxsprings in Nederland op een rij gezet. Dit hebben we gedaan op basis van onze bezoekers en het aantal zoekopdrachten op Google per maand.

Top 11 populairste boxsprings:

 1. Auping boxspring
 2. Swiss sense boxspring
 3. Tempur boxspring
 4. Pullman boxspring
 5. Hastens boxspring
 6. Velda boxspring
 7. IKEA boxspring
 8. Eastborn boxspring
 9. Karlsson boxspring
 10. Norma boxspring
 11. Jensen boxspring

Het populairste merk in Nederland is Auping. Veel bezoekers op onze website hebben interesse in dit merk. Dit blijkt ook uit het aantal zoekopdrachten per maand in Google. Het tweede populairste merk in Nederland is Swiss Sense. Opvallend is dat beide merken in dezelfde categorie bedden vallen (prijs en kwaliteit) en dat beide merken erg populair zijn.

Beste boxspring merk

Elk jaar onderzoekt de consumentenbond de boxsprings op kwaliteit en prijs. De consumentenbond heeft 11 boxspringcombinaties getest van 11 merken: oa. Auping, Swiss Sense, Hastens, Beter Bed, IKEA, Pullman en Eastborn. Voor het onderzoek heeft de consumentenbond de best verkochte combinatie van de diverse merken onderzocht.

Het afgelopen jaar is de boxspringcombinatie van Auping als beste gekwalificeerd. De beste aankoop volgens de consumentenbond in 2011 is de IKEA sultan. Als we de beste vergelijken met de populariteit dan zien we overeenkomsten. De Auping boxsprings zijn verre weg het populairst en worden als beste gekwalificeerd. Opvallend is dat de IKEA boxsprings minder populair zijn dan bijvoorbeeld Swiss Sense, Tempur en Pullman, maar toch worden de bedden van IKEA als beste aankoop gekwalificeerd.

Lees hier meer over de verschillende boxspring merken

Comment Section

0 reacties op “Populairste en beste boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.