Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Nieuwe boxsprings Eastborn online!

We hebben vandaag de nieuwe modellen van Eastborn toegevoegd in onze boxspring vergelijker. Eastborn heeft onlangs 3 nieuwe boxspring lijnen gelanceerd; de Eastborn Easy (vanaf €1.250), de Eastborn Smart lijn (vanaf €1.999) en de Eastborn Perfect lijn (vanaf € 2.999). Per lijn kun je verschillende modellen vinden, die onder andere genoemd zijn naar Australische steden als Canberra en Sydney. We hebben hieronder de mooiste varianten op een rij gezet.

Eastborn Easy lijn: Eastborn Dance, Eastborn Fashion en Eastborn Image (vanaf 1.250)

Eastborn Easy Fashion boxspring

De Eastborn Easy Fashion is één van de modellen in de instaplijn Eastborn Easy.

Eastborn Smart: Eastborn Darwin, Eastborn Newcastle, Eastborn Jamestown, Eastborn Canberra, Eastborn Gladstone, Eastborn Perth (vanaf €1.999)

Eastborn Newcastle boxspring uit de Smart collectie

Verstelbare boxspring Eastborn Newcastle uit de Smart collectie (vanaf € 1.999)

Eastborn Perfect: Eastborn Albury, Eastborn Sydney, Eastborn Townsville, Eastborn Brisbane, Eastborn Harrogate en Eastborn Riverton (vanaf €2.999)

Eastborn Riverton boxspring uit de Perfect lijn

Grappig detail in het hoofdbord van de Eastborn Riverton boxspring

 

Offerte aanvragen voor deze boxsprings?

Op boxspringbeleving.nl proberen we al het laatste nieuws over de boxspringmarkt te verzamelen en zien ook dat we daarmee erg veel bezoekers kunnen helpen. Afgelopen jaar hebben meer dan 150.000 bezoekers gebruik gemaakt van onze website om zich te oriënteren op hun aankoop. Sinds enkele maanden bieden we ook de mogelijkheid aan om offertes aan te vragen bij aangesloten winkels. Natuurlijk zijn we nog steeds een compleet onafhankelijke vergelijker, maar dit maakt de service naar onze bezoekers nog nét wat beter! Wil jij een offerte aanvragen voor één van de modellen bij onze aangesloten boxspring winkels? Dat is heel erg eenvoudig; zoek in de boxspring vergelijker de boxspring op waar je naar op zoek bent en klik op de button om een offerte aan te vragen. Je krijgt dan binnen enkele dagen offertes binnen van onze winkeliers, natuurlijk zonder enige kosten omdat we dat zelf ook handig zouden vinden!

Comment Section

0 reacties op “Nieuwe boxsprings Eastborn online!

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.