Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

NIEUW: IKEA boxspring combinaties

Sinds dit jaar (2013) is het mogelijk om op de website van IKEA een boxspring te bestellen. Vanaf livegang van de webwinkel is IKEA ook aan de slag gegaan met het aanbod wat ze op de webwinkel aanbieden. In het verleden bood IKEA alleen onderdelen aan voor een boxspring. Zo kon je door zelf poten, onderstel en matras te kiezen een boxspring combinatie vormgeven. Dit heeft IKEA de afgelopen maanden aangepast. Nu kan iedere consument op IKEA een complete boxspring combinatie kopen (natuurlijk is de andere optie ook nog mogelijk).

IKEA boxspring combinatie

De IKEA boxspring combinatie bestaat uit poten, een onderstel, matras en topper. Tevens is elke combinatie uitgerust met een hoofdbord. In totaal biedt IKEA drie type boxspring combinaties aan. Elke boxspring combinatie kan op de website van IKEA worden bestelt en thuis worden geleverd. De duurste boxspring combinatie die IKEA aanbiedt is de IKEA bekkestua boxspring. Deze boxspring combinatie kost in totaal 1528 euro en wordt thuis geleverd in 7 dozen. De andere twee boxspring combinaties worden geleverd in 5 dozen.

Overzicht nieuwe IKEA boxspring combinaties:

IKEA boxspring thuisbezorgd

IKEA biedt de mogelijkheid om de IKEA boxspring combinaties thuis te laten bezorgen. De bezorgperiode is tussen de 9 en 11 werkdagen en je kan ervoor kiezen om de bestelling per pakket of per vrachtwagen te laten bezorgen. Op de website van IKEA heb je ook de mogelijkheid om het op een van de vestigingen af te halen. Een andere optie is om gebruik te maken van loopjongens.nl. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid aan om de IKEA boxspring binnen een aantal dagen thuis te laten bezorgen.

Wil je alles lezen over IKEA boxsprings? Bekijk dan onze IKEA boxspring pagina!

Comment Section

1 reactie op “NIEUW: IKEA boxspring combinaties

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.