Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

IKEA boxsprings vanaf nu ook te koop via webwinkel

Vanaf gisteren is het mogelijk om bij IKEA boxspring producten via de webshop te kopen. Een snelle blik op de website laat zien dat het mogelijk is om bijvoorbeeld IKEA matrassen en IKEA toppers online te bestellen. Het is helaas nog niet mogelijk om een hele boxspring online aan te kopen bij IKEA, omdat de boxspring bodems nog niet online te bestellen zijn. Wel kan hiervoor de voorraad per winkel worden bekeken zodat je nooit voor niets naar IKEA toegaat.

In totaal worden in de webwinkel van IKEA 6000 producten verkocht. Nederland is het 13e land waar IKEA een webshop heeft geopend. Eerder opende het bijvoorbeeld al webwinkels in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Opvallend is dat het in de UK en VS al wel mogelijk is om de boxspring bodems te kopen en daarmee een complete boxspring online te kopen. Onze verwachting is dan ook dat het niet lang zal duren voordat in Nederland ook het geval is.

Online boxspring kopen bij IKEA

Vanaf 20 juni is de webshop van IKEA geopend

Verzendkosten en levertijd boxsprings webshop IKEA

Afhankelijk van de grootte en gewicht van je bestelling betaal je bij Ikea 7,99 euro (kleine pakketten tot 10 kilo), 14,99 (pakketten tot 30 kilo) of 45 euro (bestellingen die via een vrachtwagen moeten worden afgeleverd). Een matras valt in de laatste categorie, waarmee het minder aantrekkelijk is om zo’n boxspring online te bestellen.

 

Comment Section

0 reacties op “IKEA boxsprings vanaf nu ook te koop via webwinkel

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.