Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

IKEA Bekkestua meest populaire boxspring van november 2013

article content

IKEA Bekkestua meest populaire boxspring van november 2013

Voordat wij onze eigen collectie boxsprings lieten ontwikkelen, fungeerden wij als merkenvergelijker voor de populairste boxsprings, waaronder de IKEA Bekkestua. Het bericht hieronder is in 2013 geschreven op basis van de bezoekersstatistieken op onze website. Terwijl wij ons verdiepten in de populairste boxsprings op de markt, kwamen wij echter achter een groot gebrek: betaalbare boxsprings van uitmuntende kwaliteit. Bij de meeste merken betaalt de consument een hoge prijs enkel en alleen voor het merk en bij goedkopere boxsprings laat de kwaliteit veelal te wensen over. Dat kan anders, vonden wij! Dus hebben wij een eigen lijn hoogwaardige kwaliteit boxsprings laten ontwikkelen, die wij vanaf nu aanbieden op onze website.

Benieuwd naar onze bedden? Bekijk hier ons complete aanbod.

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Lees het hier.

 

Boxspring IKEA Bekkestua is in november de meest bekeken boxspring op onze website. Dit model, onderdeel van de nieuwe lijn boxsprings die IKEA onlangs introduceerde, was populairder dan de andere nieuwe IKEA boxspring modellen. De IKEA Arviksand en IKEA Arbakka stonden op plaats 2 en 3 in onze lijst. Pas op nummer 4 kwam de eerste boxspring van een ander merk, de Auping Dublin.

Ikea Bekkestua meest populaire boxspring van november 2013

Ikea Bekkestua meest populaire boxspring van november 2013

Opvallend: Ikea Bekkestua is duurste boxspring van Ikea

Wat de eerste plaats nog opvallender maakt is dat de IKEA Bekkestua de duurste boxspring is van Ikea. Met de introductie van de Bekkestua heeft Ikea een poging gedaan om een model te introduceren dat concurreert met de instapmodellen van bijvoorbeeld Auping, Eastborn, Pullman en Norma. Dat de poging geslaagd is, blijkt dus wel uit de cijfers van november.

Ander opvallend detail aan de ranglijst is dat de beste keus uit de consumentenbond test van januari 2013, de Eastborn nummer 10, pas op de 7e plaats in de ranglijst staat.

De top 10 populairste boxsprings van november 2013

1. Ikea Bekkestua (adviesprijs: € 1528): 14,7 %
2. Ikea Arviksand (adviesprijs: € 669): 8,7 %
3. Ikea Arbakka (adviesprijs: € 549): 7,9 %
4. Auping Dublin (adviesprijs: €1795): 6,5 %
5. Swiss Sense Lifestyle (adviesprijs: €1720): 6,3 %
6. Norma Timeless Entrada (adviesprijs: €1495): 6,0 %
7. Eastborn nummer 10 (adviesprijs: €2000): 4,2 %
8. Auping Kiruna (adviesprijs: €5250): 3,6 %
9. Karlsson Arendal (adviesprijs: €899): 3,4 %
10. Norma Timeless Select (adviesprijs: €2295): 2,7 %

 

Comment Section

2 reacties op “IKEA Bekkestua meest populaire boxspring van november 2013

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.