Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Beste boxsprings en populairste boxsprings tweede deel 2013

Boxspringbeleving.nl is een van de populairste websites in de zoektocht naar een boxspring. Maandelijks maken vele bezoekers van boxspringbeleving.nl gebruik van de vergelijker en vragen consumenten offertes aan bij beddenwinkels. Eerder hebben we op boxspringbeleving.nl een artikel gedeeld over de populariteit van boxsprings. De afgelopen maanden is de boxspring markt verder gegroeid en hebben de diverse boxspring merken niet stil gezeten. Boxspringbeleving.nl deelt in deze blogpost de laatste populariteit cijfers in de boxspring markt.

Boxsprings stijgen in populariteit

De markt van boxsprings blijft erg populair. Afgelopen jaar zijn steeds meer consumenten opzoek gegaan naar een boxspring. Dit blijkt uit de cijfers van Google.

boxsprings populair

Meest populaire merk op boxspringbeleving.nl

De pagina’s van IKEA worden op boxspringbeleving.nl het vaakst bekeken. Andere populaire merken op boxspringbeleving.nl zijn Karlsson, Swiss Sense en Norma. Veel mensen op boxspringbeleving.nl komen op een bepaald merk binnen. Daarna gaan ze vergelijken en kiezen ze vaak toch voor een ander merk. Afgelopen maand is gebleken dat consumenten veel behoeften hebben aan het aanvragen van offertes. Op deze manier kan de consument zich nog beter online orienteren. Dit alles draagt aan een stijgende populariteit in boxsprings op het internet.

Meest populaire boxspring combinatie

Het meest populaire boxspringcombinatie van afgelopen maand is de IKEA Bekkestua boxspring. Andere boxspring combinaties die erg populair zijn:

Comment Section

0 reacties op “Beste boxsprings en populairste boxsprings tweede deel 2013

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.