Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Proefliggen bij Boxspringbeleving?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je, voordat je een boxspring aanschaft, wilt testen welk bed volledig past bij jouw wensen. Daarom hebben wij onze showrooms, waar je kunt komen proefslapen. Je mag op onze bedden tijdens kantooruren echt even een uiltje knappen. Tevens serveren wij heerlijke koffie voor bij het ontwaken en staan onze experts altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Wij beseffen ons dat het lastig kan zijn om in korte tijd in een winkel te testen of een boxspring écht goed en comfortabel ligt. Daarom hebben wij boxspring test tips opgesteld waarmee je goed voorbereid naar de winkel kunt gaan. Met deze tips kunt je je boxspringprofiel samenstellen en bepalen welke elementen voor jou van groot belang zijn bij het uitzoeken van een boxspringbed.

Boxspring beleving - Proef slapen

Om het proefslapen zo effectief mogelijk te maken, geven wij je tevens wat punten waar je bij het liggen op het bed op kunt letten:

  • Trek je jas en schoenen uit als je gaat liggen. Dat zeggen wij niet om het bed te beschermen, maar vooral omdat jouw natuurlijke slaaphouding ook niet met jas en schoenen is en dit waarheidsgetrouw proefslapen bemoeilijkt.
  • Leeg je zakken zodat je zo goed mogelijk kunt liggen. Ook dit draagt bij aan een waarheidsgetrouw gevoel.
  • Zorg dat je uitgerust bent als je op zoek gaat naar een nieuw bed. Als je moe bent, voelt elk bed fantastisch aan.
  • Probeer je favoriete slaaphouding. (Dus op je zij, rug, of buik.)
  • Sta op uit het bed zonder je handen te gebruiken. Hierdoor kun je testen hoe gemakkelijk het is om op te staan.
  • Voel je bij het liggen drukpunten? Dan is deze combinatie niet de juiste.
  • Probeer de combinatie die je van plan bent aan te schaffen. Het juiste matras, het juiste onderstel en de juiste topper.
  • Let op dat je ook een goed hoofdkussen probeert tijdens het proefslapen. Het hoofdkussen is voor goed slaapcomfort net zo belangrijk, want het kan de drukpunten in uw nek verlichten of juist verergeren.
  • Draai eens van de ene zij naar de andere om te testen hoe makkelijk of moeilijk het is om te draaien in het bed. Als dit te veel moeite kost, dan is deze combinatie niet de juiste voor jou.

.boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Proefliggen bij Boxspringbeleving?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.