Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Consumentenbond testen

Elk jaar doet de consumentenbond verschillende testen om de kwaliteit van boxsprings objectief te meten. Hierin meten ze belangrijke eigenschappen van boxsprings zoals de kwaliteit (bijvoorbeeld lichaamsondersteuning), de levensduur (hoe lang gaat een boxspring mee) en het gebruiksgemak (hoe eenvoudig is het om matrassen om te draaien). Deze verschillende eigenschappen vergelijken ze van verschillende boxsprings waarmee het mogelijk wordt om een goed vergelijk te maken. Toch worden lang niet alle boxsprings door de Consumentenbond getest. Koop je een bed dat door de Consumentenbond als beste getest is, weet je zeker dat je een goed bed koopt – maar niet per se dat dit het beste bed is.

Welke boxspring is het beste getest door de consumentenbond?

Elke test heeft natuurlijk zijn eigen winnaars én natuurlijk is het afhankelijk van je eigen boxspringprofiel welke boxspring combinatie het beste bij jou past. De laatste test van de consumentenbond had 3 winnaars waarbij de Eastborn nummer 10 als beste koop uit de test kwam.

Boxspring beleving - Consumentenbond test

Waar kan ik de boxspring test van de consumentenbond vinden?

Om de testresultaten van de consumentenbond in te kunnen zien moet je abonnee zijn of worden van de consumentenbond. Dan kun je de testen op deze pagina vergelijken.

Hoe zit het met jullie eigen bedden?

Onze boxspring bedden zijn (vooralsnog) niet door de Consumentenbond getest. In de productie van onze bedden hebben wij hoge kwaliteitsnormen meegenomen, zodat wij bedden hebben geproduceerd die kunnen concurreren met de kwaliteit van bekende merken als Auping en Eastborn (die in de testen van de Consumentenbond als beste uit de bus komen). Kom een keertje proefliggen en raak overtuigd!

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Consumentenbond testen

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.