Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Automatisch een boxspring opmaken

Ben je ook niet zo’n liefhebber van het opmaken van het bed elke ochtend? Veel mensen vinden het belachelijk omdat ze diezelfde dag toch weer in bed stappen en niemand ziet of het bed wel of niet is opgemaakt. Toch schept het meer orde en rust in de slaapkamer wanneer het opgemaakt is.

Er zijn natuurlijk meer mensen ter wereld die het vervelend vinden om hun bed elke ochtend op te maken. Op dit veel voorkomende probleem is handig ingespeeld door de fabrikant van het automatisch bed dat het bed zelf opmaakt.

Het opmaken van het bed is een zware klus!

Het opmaken van een boxspring kan nog vervelender zijn wanneer het bed te hoog voor je is. Je kunt hierdoor pijn aan de rug krijgen wanneer je het bed opmaakt. Doe het daarom altijd rustig aan en belast je rug niet teveel.

De fabrikant van het automatische bed OHEA heeft dit probleem opgelost en zorgt ervoor dat met een eenvoudige drup op de knop het bed elke ochtend weer netjes wordt opgemaakt. Zou je het niet heerlijk vinden dat wanneer je het bed ‘s ochtends verlaat, het automatisch weer wordt opgemaakt en strak getrokken? Je hoeft er helemaal niets voor te doen!

Automatisch een boxspring opmaken

Bekijk hier het filmpje van het automatische bed en hoe het te werk gaat.

Lees hier meer over een boxspring

Lees hier meer over het kopen van een boxspring

Comment Section

0 reacties op “Automatisch een boxspring opmaken

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.