Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Velda Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Overzicht boxsprings van Velda

Velda is een Belgisch bedden bedrijf wat als een van de eerste beddenbedrijven de kwaliteit keurmerken ISO 9001 en USAK bezit. Voor Velda is het van belang dat elke klant een optimale nachtrust heeft. Daarom besteed Velda veel aandacht aan het ontwikkelen van een nachtsysteem die inspeelt op het voorkomen en tegen gaan van rugklachten. Velda heeft een breed assortiment boxsprings, matrassen en lattenbodems.

Velda heeft een tweetal collecties van boxsprings in het assortiment. De boxsprings verschillen vooral op het design van de boxspring. Hieronder vind je een overzicht van de twee Velda boxspring collecties:

Velda Classic boxsprings:

  • Velda Artemis boxspring
  • Velda Ares boxspring
  • Velda Athena boxspring

Velda Carlton boxsprings:

  • Velda Strada boxspring
  • Velda Swing boxspring
  • Velda Carat boxspring

De boxsprings van Velda kenmerken zich voornamelijk door het design van de boxspring. Boxsprings van Velda kunnen worden besteld in een vaste en elektrische uitvoering. Velda heeft ook een breed assortiment aan lattenbodems en matrassen. Deze kunnen worden gecombineerd met de boxsprings die Velda aanbiedt.

Boxspring beleving Velda boxspring

Matrassen Velda

Velda heeft vijf type matrassen die gecombineerd kunnen worden met het brede assortiment boxsprings. De matrassen kunnen in diverse maten en diktes worden besteld. De matrassen zijn ergonomisch en de kernen van de matrassen kunnen bestaan uit latex, veren, visco elastisch en HR-schuim met vaste of afritsbare hoezen. De hoezen van Velda kunnen eenvoudig worden verwijderd en machinaal gewassen worden. De anti-allergische matrassen van Velda zijn voorzien van Aegis bescherming. De Aegis bescherming zorgt ervoor dat de matrassen beschermd zijn tegen microben en huisstofmijt. De matrassen van Velda kunnen worden besteld in twee type hardheid: soft en normaal. Hieronder een overzicht van de drie type matrassen van Velda:

Overzicht matrassen Velda:

  • Velda Latex matrassen
  • Velda Foam matrassen
  • Velda pocketveren matrassen

Prijs Velda boxsprings

De prijs van de matrassen van Velda kunnen varieren van ongeveer 230 euro tot 2.400 euro. Dit is afhankelijk van het type matras en de grote van het matras. De prijzen van de boxsprings beginnen vanaf ongeveer 1.500 euro en kunnen oplopen tot boven de 4.000 euro.

Waar kun je Velda boxsprings kopen?

In Nederland zijn er een groot aantal verkooppunten die de Velda boxsprings en matrassen verkopen. Niet elke beddenwinkel verkoopt alle type boxsprings van Velda. Op de website van Velda is er een locatie vinder die je de mogelijkheid biedt om op plaats en type bed een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Velda Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.