Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Ubica Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Ubica boxsprings

“The passion for comfort”.

Algemene informatie over Ubica

Ubica is onderdeel van de Belgische groep Recticel. Een bedrijf met meer dan 100 vestigingen, verspreid over 27 landen. Recticel streeft ernaar om een betere comfort te creëren voor iedereen, elke dag opnieuw.

Recticel is fabrikant van polyurethaanschuim en aanverwante producten. Ze concentreren zich op bedding, foams, Isolaties en Automotive. Ze produceren half afgewerkte producten maar ook afgewerkte consumptiegoederen zoals voor Bedding en Isolaties.

In de Bedding divisie verkopen ze matrassen en bedbodems onder de volgende merknamen: Schlaraffia, Superba, Swissflex, Literie Bultex, Sembella, Lattoflex, Beka, Ubica etc. Ubica is een Nederlands beddenmerk die al ruim 85 jaar kwalitatieve bedden en matrassen aanbieden.

Boxspring beleving Ubica Boxspring

De kenmerken van Ubica

Ze verkopen het hele aanbod op gebied van slaapkamermeubels en benodigdheden voor slaapcomfort zoals bedbodems, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en lattenbodems.

De visie van Ubica

Die visie van Ubica draait om het creëren van meerwaarde voor klanten en het comfort in het dagelijks leven te versterken en te verbeteren.

De collectie van Ubica

Het assortiment bestaat uit matrassen, lattenbodems, hoofdkussens, boxsprings en bedden.

Matrassen

De collectie matrassen van Ubica biedt twee verschillende modellen. Ze kunnen elk in diverse lengtes en afwerkingen worden gekocht. Daarnaast biedt Ubica ook diverse matrastechnologieën aan zoals: Temporis, Multi Pocket, Bonnell, Pocket, Latex, Natuurlatex, Bultex en Sensus. Hieronder kun je een overzicht van de matrassen collecties van Ubica terugvinden:

Blue by Ubica

Deze collectie staat voor vertrouwen, emotie en degelijkheid.

 1. BlueRiver Bultex
 2. Blueriver Latex
 3. BlueSea Latex
 4. BlueSea Sensus

Geltex Inside

Ddrukverdeling, ventilatie en ondersteuning zijn de belangrijkste punten voor dit matras.

 1. Gi4 Matras
 2. Gi6 Matras
 3. Gi8 Matras
 4. Gi8+ Matras
 5. Geltex inside babymatras

Hoofdkussens

 1. Blue by Ubica
 2. Geltex Inside

Boxsprings

De boxsprings worden gemaakt van zorgvuldige uitgekozen materialen. De collectie boxsprings bestaat uit drie types met elk zijn eigen verentechnologie. Deze technologie zorgt voor de optimale ventilatie en ergonomische ondersteuning. De boxsprings kunnen in een vlakke of elektrische uitvoering worden gekocht. Elke boxspring kan persoonlijk gemaakt worden door de stof en kleur te kiezen naar eigen smaak.

 1. Bluebox Basic: vlakke boxspring met bonellverenkern.
 2. Bluebox Space: vlakke hoge boxspring met bonellverenkern.
 3. Bluebox Comfort: vlakke boxspring met pocketverenkern.
 4. Bluebox Premium: hoogwaardig vlakke boxspring met pocketverenkern.
 5. Bluebox Comfort Electric: elektrisch verstelbare boxspring met pocketverenkern.
 6. Bluebox Premium Electric: hoogwaardig elektrisch verstelbare boxspring met pocketverenkern.

Om de boxspring compleet te maken kun je kiezen uit de volgende onderdelen:

Hoofdborden

 1. BlueHoofdbord Line
 2. BlueHoofdbord Curve
 3. BlueHoofdbord Round
 4. BlueHoofdbord Loft
 5. BlueHoofdbord Pure
 6. BlueHoofdbord Tailor
 7. BlueHoofdbord Square
 8. BlueHoofdbord Romance
 9. BlueHoofdbord Casual
 10. BlueHoofdbord Forward
 11. Hoofdbord met LED verlichting
 12. Hoofdbord met stopcontacten

Gestoffeerde matrassen

 1. BlueMatras Comfort
 2. BlueMatras Premium

Topmatrassen

 1. BlueSky Bultex
 2. BlueSky Sensus

Diverse stoffen, poten en accessoires.

Lattenbodems

 1. Bultex Multiform
 2. Modia

Bedden

 1. Modular

Wat kost een Ubica boxspring?

Een Ubica boxspring koop je al vanaf 1.500 euro. De prijs is natuurlijk afhankelijk van het type boxspring en hoe je de combinatie verder invult. De duurste en meest uitgebreide boxspring van Ubica kost ongeveer 5.500 euro.

Ubica en de garanties

Ubica biedt een garantie van vijf jaar. Tijdens het eerste en tweede jaar is de garantie op een bedbodem plus matras volledig. Alle kosten van herstel of vervanging en vervoer worden gedekt. In het derde jaar wordt er een bijdrage van 40% gevraagd, in het vierde jaar 60% en in het vijfde jaar 80%. De bedbodems hebben een garantie van twee jaar op mechanische en houten delen, motoren en bedieningen.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Ubica Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.