Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Tempur Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Tempur matrassen en boxsprings is van origine een Zweeds bedrijf. Tempur-Pedic is opgericht in 1991 en maakt gebruik van traagschuim wat door NASA ontwikkeld is; speciaal voor ruimtereizen. In eerste instantie werden de traagschuim matrassen alleen in Zweden verkocht, maar al snel werden de matrassen ook in de Verenigde Staten  en andere landen verkocht. In 2002 is Tempur Pedic overgenomen door twee investeringsmaatschappijen uit de Verenigde staten. Het hoofdkantoor van Tempur in Nederland is gevestigd in Ede.

Boxsprings van Tempur

Tempur biedt 4 bedden aan. De beddenbodems verschillen van elkaar op gebied van verstelbaarheid, design en ondersteuning (zoals hoofdondersteuning). De beddenbodems dienen gecombineerd te worden met een matras. Het matras zorgt uiteindelijk voor comfortabel slapen. Hieronder heeft boxspringbeleving de verschillende (huidige) bedbodems op een rij gezet:

  • Tempur Prestige
  • Tempur Classic
  • Tempur Supreme
  • Tempur Relaxation

Elke boxspring bodem kan gekozen worden in diverse maten en kleuren. Een aantal bodems bieden ook productlijnen waarbij voor een extra hoofdondersteuning gekozen kan worden. De Tempur Flex en Tempur Flex cloud bedbodems kunnen eenvoudig versteld worden zodat de bedbodem in elke gewenste positie kan worden geplaatst.

Boxspring beleving Tempur Boxspring

Matrassen van Tempur

De matrassen van Tempur bestaan uit traagschuim. Deze technologie zorgt ervoor dat de matrassen van Tempur zich onderscheiden ten opzichte van andere merken. Verder kennen alle matrassen van Tempur diverse lagen om extra comfort te bieden. De Tempur matrassen kennen niet zoals de Auping matrassen comfortzones, maar juist diverse lagen die ervoor zorgen dat diverse slapers een optimale nachtrust kunnen ervaren.

Tempur Cloud matras: de tempur cloud matras productlijn bestaat uit drie diktes 19, 22 en 25 cm. Hoe dikker het matras hoe meer en dikkere comfort lagen het matras bevat.

Tempur Original Matras: het Tempur original matras bestaat uit twee diktes (19 en 22 cm). Het original matras kenmerkt zich door een comfortabel verend matras. Het dikkere matras bevat een extra comfortlaag.

Tempur Deluxe matras: het Tempur Deluxe matras is 22 cm dik en bevat een extra vochtabsorberende laag. Erg geschikt voor mensen die meer vocht verliezen tijdens het slapen.

Tempur Royal Matras: het Tempur Royal matras is 25 cm dik en bevat een extra comfort laag van 5 centimeter. Het matras zorgt voor een goede luchtventilatie.

Tempur Promessa matras: het Tempur Promessa matras is 25 cm dik en bevat een extra golvende comforlaag die ervoor zorgt dat het matras zich aanpast aan het lichaam. De extra laag voorkomt woelen en zorgt ervoor dat het draaien tijdens het slapen minder energie kost.

Tempur Sensation matras: het Tempur Sensation matras bestaat uit drie diktes een lite versie die 19 cm dik is en twee dikkere versies van 21 en 25 cm. Het matras kent een sterke vering om extra druk aan het lichaam te bieden . Het dikste matras bevat twee comfortlagen (een eerste comfortlaag van 2cm en een conventionele laag van 4cm).

Prijzen van Tempur boxsprings

De goedkoopste boxspring combinatie (inclusief onderstel en matras) van Tempur is rond de 2.000 euro. Indien je alleen een matras wilt kopen ben je al snel rond de 1.000 euro kwijt. Het goedkoopste matras van Tempur is de Tempur Sensation lite 19cm dik. Dit matras is 950 euro.

Waar kun je een Tempur Boxspring kopen?

Tempur is in 76 landen in de wereld actief en heeft verschillende dealers benoemd die het Tempur assortiment mogen voeren. Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment. Daarom biedt Tempur de mogelijkheid om contact op te nemen via de website van Tempur. Na invullen van het contactformulier neemt een Tempur dealer bij je in de buurt contact met je op.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Tempur Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.