Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Swiss Sense Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Over boxsprings van Swiss Sense

Swiss Sense is een Nederlands bedrijf dat onder andere boxsprings verkoopt. Al sinds 1918 fabriceert dit boxspring merk zijn bedden in het Brabantse Uden, maar is pas sinds 2002 bekend in zijn huidige vorm. Het bedrijf richt zich vooral op de Nederlandse markt, maar is sinds kort ook gestart met het openen van winkels in België en Duitsland om deze markten te bedienen.

Swiss Sense verkoopt alleen boxsprings (geen andere bedden) en heeft dan ook een ruime keus in modellen. De productielijn van Swiss Sense bestaat uit 5 modellen:

  • Swiss Sense Sense collectie
  • Swiss Sense Lifestyle collectie
  • Swiss Sense Preventum collectie
  • Swiss Sense Royal collectie
  • Swiss Sense Design 447 collectie

Elke boxspring model van Swiss Sense heeft bovendien een aantal varianten, die wordt aangegeven met nummers. Elke lijn bevat instapmodellen en duurdere modellen. De Swiss Sense “Sense collectie” en de Swiss Sense “Lifestyle collectie” richten zich vooral op gemiddelde consument; de “Preventum” collectie richt zich op het voorkomen van lichaamsklachten terwijl de “Royal collectie” en “Design collectie” zich richten op het hogere segment.

Boxspring beleving Swiss sense Boxspring

Matrassen van Swiss Sense

De kwaliteit van het matras bepaalt ook voor een groot deel de kwaliteit van de boxspring. Elke lijn van Swiss Sense heeft zijn eigen matrassen met zijn eigen kenmerken. Binnen de lijn is er bovendien variatie in de eigenschappen van de matrassen:

  • Sense matras
  • Life matras
  • Preventum matras
  • Royal matras
  • Design matras

Prijzen van Swiss Sense boxsprings

De goedkoopste boxspring van Swiss Sense, de Sense 3200, kun je al kopen voor 1.810 euro. De duurste boxspring van Swiss Sense uit de “Design collectie” (de 447) kost 9.820 euro.

Waar kun je een Swiss Sense boxspring kopen?

Boxsprings van Swiss Sense worden alleen verkocht in de eigen winkels en dus niet bij tussenhandels. Dat maakt het vergelijken met andere boxspringmerken natuurlijk een beetje lastig. Voordeel is wel dat er erg veel Swiss Sense winkels zijn. Via de site kun je vinden welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Swiss Sense Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.