Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Pullman Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Pullman boxspring

Algemene informatie over Pullman

De geschiedenis van Pullman begint in 1858 wanneer George Mortimer Pullman het idee heeft om treinstellen te bouwen voorzien van ongekend comfort. In 1865 presenteerde hij de Pullman Sleeper, een luxe slaapcoupé. Passagiers werden niet langer door elkaar geschud tijdens een treinrit maar sliepen op een zijdezachte vering.

In 1915 werd Pullman de leverancier voor wereldwijde treinen, Grand Hotels en cruiseschepen. Niemand kon achterblijven! In 1925 wordt het duidelijk dat het eigenlijk allemaal draait om het unieke verensysteem van Pullman. In 1937 zoekt Pullman toetreding op de Nederlandse markt.

De kenmerken van Pullman

Een groot kenmerk van het Amerikaanse bedrijf en merk is het unieke verensysteem. Een elektrothermisch geharde Inside Pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer. Het effect van deze constructie ervaar je zodra je op een Pullman matras gaat liggen.

Boxspring beleving Pullman boxspring

De collectie van Pullman

Het assortiment van Pullman bestaat uit matrassen en boxsprings:

Matrassen

Pullman heeft een aantal lijnen matrassen met elk specifieke kenmerken. Pullman heeft een tweetal matrassen lijnen:

Goldline:

 • Goldline Grandeur
 • Goldline Luxury
 • Goldline Excellence
 • Goldline Premier

Silverline:

 • Silverline Grandeur
 • Silverline Luxury
 • Silverline Excellence
 • Silverline Premier

Deze matrassen bevatten een pocketvering structuur. De speciaal door Pullman gepatenteerde pocketvering structuur ondersteunt het lichaam op alle plekken. De matrassen van Pullman zijn geschikt voor kleine en grote mensen.

Boxsprings

Pullman heeft verschillende boxsprings in het assortiment die zich vooral onderscheiden op design. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modellen boxsprings die je van Pullman kunt kopen:

 • Een verstelbare Pullman boxspring
 • Een vaste Pullman boxspring

Modellen in de Goldline collectie:

 • Goldline Boxspring Blainville: robuust, klassiek en prachtig genopt boxspring model. Voorzien van een hoofdbord in de stof Marrone. Een combinatie van een vaste Goldline boxspring, Goldline premier matras en een Blainville hoofdbord met een hoogte van ca. 127 cm. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.
 • Goldline Boxspring Brantford: robuust en stijlvol klassiek boxspring model. Een combinatie van een vaste Goldline boxspring, Goldline premier matras en een Brantford hoofdbord met een hoogte van ca. 114 cm. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.
 • Goldline Boxspring Cambridge: minimalistisch en ingetogen boxspring model. Een combinatie van een vaste Goldline boxspring, Goldline premier matras en een Cambridge hoofdbord met een hoogte van ca. 100 cm. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.

Modellen in de Silverline collectie:

 • Silverline Boxspring Belleville: een elegante boxspring. De combinatie bestaat uit een vaste Silverline boxspring, een Silverline Premier Colour matras, een Comforttopper Silverline Latex en het hoofdbord Belleville van ca. 116 cm hoog. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.
 • Silverline Boxspring Toronto: een stoere boxspring. De combinatie bestaat uit een vaste Silverline boxspring, een Silverline Premier Colour matras, een Comforttopper Silverline Comfortschuim en het hoofdbord Toronto van ca. 122 cm hoog. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.
 • Silverline Boxspring Clarington: een moderne en slanke boxspring. De combinatie bestaat uit een vaste Silverline boxspring, een Silverline Premier Colour matras, een Comforttopper Silverline Comfortschuim en het hoofdbord Clarington van ca. 95 cm hoog. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.
 • Silverline Boxspring Cornwall: een stoere en stevige boxspring. De combinatie bestaat uit een vaste Silverline boxspring, een Silverline matras en het hoofdbord Cornwall van ca. 110 cm hoog. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.
 • Silverline Boxspring Ottowa: een luxe leren boxspring. De combinatie bestaat uit een vaste Silverline boxspring, een Silverline matras en het hoofdbord Ottowa van ca. 110 cm hoog. Dit model is verkrijgbaar in diverse stoffen en aan te kleden met diverse accessoires.

Modellen in de All Inclusive collectie:

De boxsprings van Pullman kenmerken zich zoals gezegd vooral door het design van het bed. Het is mogelijk om verschillende matrassen op de boxspring te plaatsen waardoor je met veel flexibiliteit een bed kunt selecteren dat helemaal bij je past. Door de jaren ervaring van Pullman en de bewezen boxspring combinaties heeft Pullman ook een tweetal totaal combinaties:

 • All Inclusive Plus boxspring: de alles-in-een oplossing voor diegene die hogen eisen stelt aan het slaapcomfort maar niet alles zelf bij elkaar wil zoeken. Leverbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering.
 • All Inclusive DeLuxe boxspring: de alles-in-een oplossing voor diegene die hogen eisen stelt aan het slaapcomfort maar niet alles zelf bij elkaar wil zoeken. Leverbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering.

Modellen in de Starline collectie:

 • Starline: een combinatie van vakmanschap en voordeel.

De prijzen van Pullman

De prijzen van Pullman boxsprings variëren van 2.000 euro tot 5.000 euro.

Pullman en de garanties

Er wordt 25 jaar garantie gegeven op frame- en draadbreuk bij boxspring frames, vijf jaar garantie bij matrassen, twee jaar garantie op toppers en twee jaar garantie op de accessoires.

boxspring test

 

Comment Section

1 reactie op “Pullman Boxsprings


Door F van der Bilt op 22 februari 2017

Kunt U mij geheel vrijblijvend een prijsopgaaf doen van een vaste Pullman Boxspring waarop dan zou moeten komen een Pullman Silverline Excellence Matras, gaarne een opgaaf voor wij naar Amsterdam zouden komen, hartelijk dank !

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.