Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Norma Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Het oudste bedden bedrijf van Nederland is Norma. Norma is in 1884 opgericht in Oud-Beijerland. Later is het bedrijf verhuist naar Boxmeer onder Nijmegen. Norma heeft in het verleden gebruik gemaakt van diverse soorten matrassen, zo maakte ze vroeger voornamelijk gebruik van de veerenschudbedden en maken ze nu voornamelijk gebruik van de zelf ontworpen Combispring. De combispring bevat alle ervaring van dit oude bedrijf en is het meeste verkochte type matras van Norma en ook onderdeel van de boxsprings van Norma.

Boxsprings van Norma

Norma biedt drie boxsprings en vier boxspring combinaties aan. Naast het kopen van een Norma boxspring is het ook mogelijk om de matrassen afzonderlijk te kopen. Het verschil tussen een boxspring en een boxspring combinatie is dat er bij een boxspring combinatie ook een matras en topmatras is inbegrepen. De boxspring combinaties verschillen van elkaar op basis van hardheid, inhoud, stof, design en de lengte en breedte van de boxspring. Boxspringbeleving heeft de diverse boxsprings en boxspring combinaties voor je op een rij gezet:

Norma Boxsprings:

 • Norma Classic: de Norma Classic boxspring is een eenvoudige en basic boxspring. De kern van de boxspring bestaat uit bonellveren en bevat veel ruimte waardoor er een goede ventilatie en vochtregulatie in de boxspring plaats vindt. Het ontwerp van de boxspring bestaat uit soepel schuim en stof die naar keuze kan worden bepaald.
 • Norma Linea Ferrara: de Norma Linea Ferrara is een luxere boxspring dan de Norma Classic. De boxspring bestaande uit bonellveren of pocketveren heeft een comfortabele vering en bevat een goede ventilatie en vochtregulatie. De Norma Linea Ferrara kan in verschillende posities worden gezet door met de afstandbediening de geruisloze motoren aan het werkt te zetten. Deze boxspring kan op maat worden gemaakt door een eigen design en stof te kiezen.
 • Norma New Wave: de Norma New Wave boxspring is een zelfzoekende constructie waarbij het bed continue de juiste ondersteuning geeft tijdens het slapen. De boxspring bevat comfortzones, bestaat uit pocketvering en kent een uitstekende vocht- en lucht regulatie. De Norma New Wave kan in verschillende posities worden gezet door met de afstandbediening de geruisloze motoren aan het werkt te zetten. Op deze manier kan het lichaam zich aanpassen aan een lig- of zijpositie van het lichaam. Deze boxspring kan op maat worden gemaakt door een eigen design en stof te kiezen.

Boxspring beleving Norma Boxspring

Boxspring combinaties van Norma:

Norma Timeless: de best verkochte boxspring combinatie in Nederland is de Norma Timeless. Deze boxspring is speciaal ontworpen voor het 120 jarig jubileum van Norma. De Timeless boxspring combinatie bestaat uit een boxspring, matras en topper. Norma biedt de mogelijkheid om de boxspring combinatie in 8 verschillende kleuren te kopen. Tevens kan je ervoor kiezen om de boxspring in een vlakke of elektrische verstelbare uitvoering te kopen. Het matras van de boxspring combinatie is te verkrijgen in een soepel of stevige uitvoering.

Norma Timeless Novalife: de nieuwste versie van de Norma Timeless boxspring is de Norma Timeless Novalife boxspring combinatie. Voor de boxspring combinatie wordt gebruikt gemaakt van een nieuwe stof, die fluweelzacht en zeer sterk is. Het grote voordeel aan deze stof is dat vlekken eenvoudig te vermijden zijn. De Norma Timeless  Novalife boxspring combinatie is te verkrijgen in een stevige en soepele editie.

Norma Nordic: de Norma Nordic boxspring combinatie biedt Scandinavische slaapcomfort. Norma Nordic bestaat uit een bonellvering en/of pocketvering boxspring met daarop een luxe pocketveringmatras en een extra comfortabele topper. De boxspring heeft een uitstekende lucht en vochtregulatie. De Norma Nordic boxspring combinatie is verkrijgbaar in een soepele en stevige uitvoering.

Norma Nordic Smakfull: Norma biedt met de Nordic Smakfull aan iedereen de mogelijkheid om het Scandinavische slaapgevoel te ervaren tegen een voordelige prijs. De Noric Smakfull is de goedkopere versie van de Norma Nordic. Ook de Norma Nordic Smakfull biedt een uitstekend slaapcomfort en een uitstekende lucht- en vochtregulatie. De Nordic Smakfull bestaat uit een bonellveren boxspring, een pocketveringmatras, een luxe latex topper, een fraai hoofdbord en mooie sierpoten.

Overzicht boxsprings:

 • Norma Timeless Entrada
 • Norma Timeless Flow
 • Norma Timeless No 1
 • Norma Timeless Select
 • Norma Timeless Volant
 • Norma Single for 1 Extend
 • Norma Single for 1 Topic
 • Norma Single for 1 Sorrento
 • Norma Nordic Explore deco
 • Norma Nordic Explore functional

Prijzen van Norma Boxspring

Een Norma Timeless boxspring combinatie kun je al kopen vanaf 1795 euro. De prijs van een boxspring combinatie hangt erg af van de wensen, zoals wel of niet elektrische verstelbaarheid van de boxspring. De matrassen van Norma zijn gemiddeld geprijsd. Het goedkoopste matras van Norma is rond de 500 euro.

Waar kun je een Norma Boxspring kopen?

Norma heeft een groot aantal verkoopadressen geselecteerd in Nederland die de boxsprings van Norma verkopen. Niet alle verkoopadressen bieden het gehele assortiment van Norma aan. Daarom heeft Norma op de website aangegeven welke verkoopadressen bijvoorbeeld de Timeless boxspring combinatie verkopen. Op de website van Norma kan je een overzicht terug vinden van alle verkoopadressen.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Norma Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.