Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Norma Boxspring: De Timeless

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Een van de bekendste boxspring combinaties van Norma is de Norma Timeless. Deze boxspring combinatie is in veel verschillende modellen beschikbaar. De Norma Timeless boxspring combinatie is door de consumentenbond gewaardeerd als een van de beste boxspring combinaties in Nederland.

Norma Timeless boxspring

De Norma Timeless boxspring combinatie is beschikbaar in een Norma Timeless Entrada, Norma Timeless No 1, Norma Timeless Flow en Norma Timeless Select versie. Alle Norma Timeless boxspring combinaties zijn beschikbaar in een vaste en verstelbare uitvoering. De stof die gebruikt wordt voor de Norma Timeless boxspring combinatie kan erg divers zijn. Elk model biedt dan ook voor diverse mensen een slaapoplossing. Bij het kopen van een Norma Timeless boxspring elektrische versie krijgt u een afstandsbediening die u de mogelijkheid biedt om de boxspring in diverse standen te zetten, zodat je eenvoudig in bed televisie kunt kijken.

Boxspring beleving Norma Timeless

Het verhaal achter Norma Timeless boxspring

Norma heeft de Timeless boxspring combinatie gebaseerd op Scandinavisch slapen. Elke boxspring combinatie in de productlijn Timeless bestaat uit een matrasdrager, ook wel een boxspring onderstel, een matras en een topper. De lagen van de Norma Timeless boxspring combinatie zorgt voor een comfort tijdens het liggen. Tevens zorgen de lagen voor een goede houding tijdens het slapen. De ering in het matras en het onderstel zorgt ervoor dat het lichaam (de riggewervel) in de juiste houding blijft tijdens het slapen, maar u kunt ook eenvoudig draaien in uw bed. Een Norma Timeless dient ook een slaapkamer interieus stuk te zijn. Daarom zijn alle Norma Timeless boxspring combinaties goed afgewerkt.

Wat vindt u van een Norma Timeless boxspring?

De Norma Timeless wordt al vele jaren verkocht in diverse boxspring winkels. Heb je weleens op een Norma Timeless boxspring combinatie gelegen? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening. Onderstaand kunt je een review achter laten voor de Norma Timeless boxspring combinatie.

boxspring test

Comment Section

3 reacties op “Norma Boxspring: De Timeless
Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.