Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

M-line Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Over M-line boxsprings

M-line is een opkomend boxspring merk in Nederland. M-line is in de media de laatste jaren bekend geworden door de sponsoring van diverse topsporters als Epke Zonderland, Erben Wennemars en Edith Bosch. Het beddenmerk maakt gebruik van diverse onderzoeksinstituten zoals TUV en TNO om een optimale boxspring en matras aan te bieden aan consumenten. Om zekerheid te bieden krijg je bij M-line op sommige matrassen een garantie van 10 jaar en mag je gebruik maken van de 90 dagen omruil garantie. M-line heeft diverse boxsprings, matrassen, kussens en accessoires in het assortiment.

De boxsprings van M-line zijn uitvoerig getest door TUV en TNO. Daarnaast slapen veel topsporters op M-line. Dit geeft aan dat de bedden van M-line veel comfort bieden aangezien voor topsporters een optimale nachtrust van belang is. Alle boxsprings van M-line bieden een basis die aangevuld kan worden door persoonlijke wensen, zoals hoofdbord, kleur en stoffen. Daarnaast biedt M-line diverse accessoires waarmee de slaapkamer verder ingericht kan worden. De M-line boxsprings staan bekend als functioneel en modern. Elke boxspring van M-line kan worden besteld in een vaste en elektrische uitvoering. Tevens kan de boxspring verder aangevuld worden met luxe poten. M-line heeft een drietal boxspring lijnen:

  • M-line Box 1
  • M-line Box 2
  • M-line Box 3

Naast de drie boxspring modellen biedt M-line ook een bedbodem; de M-line multi motion I. Deze bedbodem kan je in alle standen zetten zodat je optimaal gebruik kan maken van het bed voor bijvoorbeeld TV kijken.

Boxspring beleving M-line boxspring

M-line matrassen

M-line is naast fabrikant van boxsprings en bedbodems ook een fabrikant in matrassen. In de collectie van M-line worden er een zestal type matrassen aangeboden. De matrassen collectie van M-line is de M-line Slow motion collectie. Elk type matras kan worden besteld in diverse maten en afwerkingen. Elk matras heeft een andere hoogte en comfort. De bekendste matras van M-line is de M-line slow motion VI matras. Dit matras is in 2012 door de consumentenbond uitgeroepen tot beste matras van Nederland. En won hiermee de strijd van merken zoals Auping en Tempur. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle M-line matrassen:

  • M-line slow motion I
  • M-line slow motion II
  • M-line slow motion III
  • M-line slow motion IV
  • M-line slow motion V
  • M-line slow motion VI

M-line boxspring kopen

Een M-line boxspring, bedbodem of matras kan je kopen in een van de vele dealers in Nederland. Op de website van M-line kan je een overzicht terug vinden van alle M-line dealers in Nederland. Door je postcode op te voeren kan je eenvoudig en snel een dealer in de buurt vinden.

Wat kost een M-line boxspring?

De goedkoopste M-line boxspring begint vanaf 2.000 euro en heeft een gemiddelde levertijd van 4 – 6 weken. De prijs van de boxspring combinatie kan sterk variëren door de keuze van het matras en topper.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “M-line Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.