Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Eastborn Boxsprings

Je bevindt je op één van onze merk pagina’s van boxspring combinaties. Wij verkopen dit merk niet omdat wij vinden dat er betere en betaalbaarder alternatieven bestaan, maar vertellen je wel graag iets meer over de diverse merken die op de markt zijn. Ben je benieuwd naar de boxsprings uit ons eigen assortiment, dan kun je deze hier bekijken. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat zie je terug in onze boxsprings.

Over de boxsprings van Eastborn

Eastborn is opgericht in 1959 en richt zich op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Sinds 2007 is Eastborn een dochteronderneming van het internationale concern Hilding (Zweden). Eastborn maakt gebruik van duurzame materialen en door de continue doorontwikkelingen zijn de boxsprings van Eastborn van hoog kwaliteit. De kwaliteit binnen Eastborn wordt gewaarborgd door ervaren werknemers en de diverse kwaliteitsbesprekingen die elke week plaats vinden. Eastborn biedt alles rondom slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires.

Eastborn heeft vijf collecties waaronder verschillende boxspring modellen, matrassen, topmatrassen en accessoires vallen. De breede collectie van Eastborn biedt elke type slaper de mogelijkheid om een geschikte boxspring te vinden voor een optimale nachtrust. De boxsprings variëren in design (oa. kleur en stof) en op basis van vering. De Eastborn collectie bestaat uit de volgende vijf productlijnen:

  • Eastborn Prime collectie
  • Eastborn Master collectie
  • Eastborn Sand collectie
  • Eastborn Evening collectie

Meer lezen over de specifieke bedden:

  • Eastborn Prime boxspring
  • Eastborn Master boxspring
  • Eastborn Sand boxspring
  • Eastborn Evening Breeze boxspring

Boxspring beleving Eastborn Boxspring

Prijzen Eastborn Boxsprings

De prijzen van Eastborn zijn erg uitlopend. Dit komt doordat de Eastborn collectie erg breed is. De goedkoopste versie van een Eastborn boxspring combinatie (inclusief matras, boxspring onderstel en topmatras) is rond de 2.500 euro. Naast het kopen van een boxspring combinatie kunnen ook afzonderlijk onderdelen, zoals Eastborn topmatrassen en matrassen, van de diverse collecties worden gekocht.

Waar kan je een Eastborn boxspring kopen?

Uniek aan Eastborn is dat Eastborn de mogelijkheid biedt om proef te slapen. Dit kan worden gedaan in hotel de Schout (Denekamp) en in resort hof van Salland (Hellendoorn). De Master collectie van Eastborn wordt gebruikt in 3 kamers van hotel de Schout. Het resort hof van Salland is momenteel in aanbouw. Eastborn heeft ook een groot aantal dealers aangesloten die een gedeelte of de gehele Eastborn collectie verkopen. Op de website van Eastborn kan je een dealer in Nederland zoeken.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Eastborn Boxsprings

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.