Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Boxspring Merken

Er zijn verschillende boxspring merken op de markt. Natuurlijk zegt een merk niet alles over de kwaliteit van een boxspring, maar als meerdere mensen een merk boxspring aanschaffen en gebruiken, dan kan dat wel een indicatie van de kwaliteit geven.

Wanneer u hebt besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe boxspring dan stuit u op veel verschillende boxspring merken die op het moment verkrijgbaar zijn. Deze verschillende merken verschillen ook aanzienlijk met elkaar op het gebied van kwaliteit en prijs maar ook het design en stoffering zijn vaak verschillend. Daarnaast biedt het ene merk veel meer extra opties dan het andere merk. De materialen van de boxsprings kunnen enorm van elkaar verschillen en de opbouw is ook niet altijd hetzelfde.

Op basis van populariteit hebben we de belangrijkste boxspringfabrikanten op een rij gezet, met daarin ook de belangrijkste boxsprings die dit merk fabriceert. Via onderstaande links kun je meer informatie vinden over deze boxspring merken die op de markt beschikbaar zijn.

Berichten over Boxspring Merken:


Pagina 1 van 212