Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Drukke week in boxspring winkels verwacht!

Normaal gesproken is de zomerperiode de periode voor consumenten om een nieuwe boxspring te kopen. Immers, tijdens de vakantie is er veel vrije tijd om dingen uit te zoeken en moet je af en toe de kinderen entertainen. Deze trend zien we dan ook terug in het zoekgedrag van bezoekers in Google en daarmee natuurlijk ook in de bezoekersaantallen op onze eigen website. Echter.. Mooi weer zorgt ervoor dat onze (potentiële) bezoekers liever op het strand liggen dan thuis op internet aan het zoeken zijn naar een nieuwe boxspring.

Na een paar weken mooi weer is het weer echter de afgelopen week omgeslagen en we zien dan ook direct het gevolg in onze bezoekersaantallen. Afgelopen weekend was 3 x zo druk als het (mooie) weekend ervoor en de trend loopt gewoon door deze week. Omdat bezoekers eerst online oriënteren (zie ook dit artikel) is de verwachting dan ook dat het komende week drukker wordt op de meubelboulevards en in de boxspring winkels. Wat is jullie ervaring? Deze week een drukkere week?

Drukte in de winkel voorspellen?

Hou de bezoekersaantallen op je eigen site natuurlijk in de gaten. Dit is de meest directe indicator dat er bezoekers in je winkel gaan komen. Een stap ervoor is ook deze grafiek erg interessant: Google trends (boxspring) . Dit is het zoekvolume per dag op het zoekwoord “boxspring” en deze grafiek is tot 2 dagen terug bijgewerkt. Het geeft dus direct weer hoeveel mensen er op zoek zijn naar een nieuwe boxspring in vergelijking met een eerdere periode:

Boxspringwinkel bezoek afhankelijk van zoekvolume

 

Meeliften op bezoekersaantallen boxspringbeleving.nl?

Op onze site hebben we sinds kort een mogelijkheid om je winkel in onze boxspringvergelijker mee te nemen en op heel korte termijn (eind augustus!) komen we ook met een offerte tool. Deze tool helpt bezoekers bij het vinden van een boxspring winkel in de buurt, maar helpt winkels natuurlijk ook om bezoekers in de winkel te krijgen! We zijn nog op zoek naar een beperkt aantal winkels om onze gratis pilot mee te doen. Meedoen? Hier lees je meer!

Comment Section

4 reacties op “Drukke week in boxspring winkels verwacht!


Door Minnie op 19 januari 2017

I’d veunrte that this article has saved me more time than any other.


Door http://www.loch-ness-monster.com/qbe-car-insurance-retrieve-quote.html op 7 maart 2017

Granny Miller, a Summer Kitchen is a possibility someday. In effect we have that as we often cook outdoors on bonfires. But that doesn’t take care of the canning mess. :)BigRob, the Tiny Cottage is the start of a new home that will eventually grow. By starting with just building a small space we tackled something more manageable. Then again, we do spend a great deal of our time outdoors and as Holly puts it, “all of the outdoors is our home”. With the big windows and efficient design it doesn’t feel small inside. We’ll see!Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.