Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Op zoek naar een goedkope boxspring?

Als je een nieuw bed zoekt, kun je bijna niet meer om een boxspring combinatie heen: beddenfolders, websites en de winkels staan er vol mee. Maar biedt zo’n boxspring combinatie wel wat je zoekt? En welke moet je kiezen? De prijsklassen zijn eindeloos, van ontzettend dure tot goedkope boxspring bedden. En de vraag is: slaap je nu echt zo veel beter op zo’n dure boxspring of kun je net zo goed een goedkope boxspring bij een meubelzaak kopen?

Eigenlijk is het vooral afhankelijk van wat je zelf goedkoop vindt. Er zijn drie prijssegmenten waarin boxspring modellen verkocht worden. Dit begint bij het goedkopere segment tot 2.000 euro, daarna volgt het midden segment tot ongeveer 3.500/4.000 euro en het hogere segment verkoopt boxspring bedden tot ongeveer 10.000 euro. Je kunt zelf het beste bepalen wat voor jou goedkoop is. De boxspring modellen uit onze collectie bevinden zich in het midden segment van de markt. Ons doel is om een boxspring te verkopen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, gemaakt van de juiste materialen en ontworpen met een fraaie uitstraling. Vraag hier gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze collectie.

Een voorbeeld van een boxspring uit onze Comfort Klasse (tot €1500):

Boxspring_Bodoni_4

Een voorbeeld van een boxspring uit onze Luxe Klasse (tot €3000):

Boxspring_Lucida_4

Een voorbeeld van een boxspring uit onze Elite Klasse (tot €4500):

Boxspring_Nueva_3

Goedkope boxspring bedden, welke moet je wel en niet kopen?

Kijk uit voor prijspiraten! Door de grote mate van transparantie in de online markt zijn ook veel prijsvechters actief geworden. Niet al deze aanbieders bieden bedden van goede kwaliteit aan. Het is belangrijk hier goed op de controleren door te gaan proefslapen en door goed de garantiebepalingen in de algemene voorwaarden te bekijken. Zo voorkom je een miskoop die je weleens duur zou kunnen komen te staan. Een slecht bed is namelijk niet alleen funest voor het slaapgenot, maar kan op termijn zelfs lichamelijke ongemakken veroorzaken!

Als je een boxspring test, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Bijvoorbeeld de lichaamsondersteuning, het vochttransport en de levensduur. Bekijk hier wat jouw boxspringprofiel is om de perfecte boxspring bij jouw slaapwensen te vinden.

Daarnaast is het ook raadzaam om de materialen van een boxspring te bekijken. Wat is de levensduur van het materiaal? Wat is de totale verwachte levensduur van het bed? In onze showroom voorzien wij je van alle nodige informatie en kun je ook heerlijk proefslapen op alle modellen onder het genot van een kopje koffie.

Je kunt bij ons ook vragen stellen over welke soort vering in het matras en in de box zit. Dit is voornamelijk belangrijk voor de ondersteuning van het lichaam en het comfort. Wij letten er op dat de vering van het matras niet te stug is, omdat dit niet prettig ligt. De vering van de box mag wel wat stugger zijn. Zo zijn bijvoorbeeld bonellveren ideaal voor in een box.

Wil je graag een een- of tweepersoons boxspring? In geval van een tweepersoons boxspring adviseren wij je om nooit één matras te nemen maar altijd twee losse matrassen. Op deze manier kan ieder een eigen matras uitzoeken, afgestemd naar zijn of haar eigen wensen en behoeften. Zeker als jouw partner iets zwaarder of lichter is dan jij, is het verstandig om een apart matras te nemen.

Ten slotte laten wij je ook de afwerking van de box zien. Hierbij kijken we naar de bekleding, de poten, de stabiliteit en natuurlijk ook de onderkant van de boxspring. Door goed te kijken kunt je heel veel ontdekken over de kwaliteit van boxspring bedden.

Boxspring beleving goedkoop

Besparen op extra’s

Je kunt natuurlijk ook hier en daar besparen op bepaalde extra’s waardoor een boxspring ook goedkoper wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een goedkopere stoffering, goedkopere poten, geen hoofd- of voeteneinde bijbestellen of geen topper erbij nemen.

Wij geven je graag advies over hoe je een prachtige boxspring kunt aanschaffen voor een betere prijs. Hier vind je onze contactgegevens.

boxspring slaaptest

Comment Section

0 reacties op “Op zoek naar een goedkope boxspring?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.