Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Op zoek naar een boxspring outlet?

Het kopen van een boxspring is een grote uitgave die niet iedereen kan doen. Daarom kunnen boxspring outlets erg handig zijn om toch een boxspring te kunnen kopen voor een betere prijs. De term boxspring outlet wordt gebruikt om aanbiedingen aan te duiden die nog verder zijn afgeprijsd dan de reguliere aanbiedingen in de winkel of showroom van dat merk.

Boxspring modellen die je in een outlet tegenkomt zijn door faillissement, collectiewisseling, afwijkende maten of voormalige showroom modellen die tegen een bodemprijs worden verkocht. Vaak zijn het de laatste modellen waarbij je geen keuze hebt bij het kiezen van de type stoffering, opbouw van de onderdelen van een boxspring of afmetingen. Er is vaak geen voorraad van deze modellen, dus op = op. Let wel goed op de kwaliteit van de boxspringbedden die je koopt, die is niet altijd gegarandeerd!

Boxspring winkels

Er zijn ook diverse winkels in Nederland die aangeven dat ze op een andere plek nog een outlet hebben. Hiermee willen ze benadrukken dat ze op diverse modellen een extra korting geven of dat ze hun oude assortiment elders verkopen. Een outlet kan zich ook in een winkel bevinden in de vorm van een sale of koopjeshoek zoals bij de IKEA.

Boxspring beleving outlet

Waar koop je de goedkoopste boxspring?

Een boxspring outlet is dan wel een plek waar je een goedkope boxspring kunt kopen, maar is het wel de juiste plek om de boxspring te kopen die helemaal naar wens is? Je kunt vaak niks extra’s bijbestellen zoals een hoofd- of voeteneinde, een andere stoffering kiezen, een andere opbouw van het onderstel, matras en topper of bijvoorbeeld andere pootjes. Je moet helemaal tevreden zijn met het model zoals het in de outlet staat. Daarnaast is het ook nog maar de vraag of dit model wel geschikt is voor jouw lichaam en slaapgewoontes. Hierover kun je meer lezen op onze pagina ‘Boxspringprofiel‘.

Laat je adviseren door een van onze adviseurs en je zult merken dat als je een aantal overbodige opties achterwege laat, onze boxspring modellen ook een geschikte prijs hebben en binnen jouw budget passen. Ons doel is om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste boxspring tegen de juiste prijs. Kwaliteit staat bij ons boven alles en dan wel binnen prijsstellingen die voor iedereen financieel haalbaar moeten kunnen zijn. Daarom bieden wij ook aanschaf met financiering aan.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord. Je vindt onze contactgegevens hier.

Boxspringbeleving Ralph Morsin

Comment Section

0 reacties op “Op zoek naar een boxspring outlet?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.