Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Wat is de prijs van een boxspring?

Een van de redenen waarom veel mensen uiteindelijk geen boxspring kopen is de prijs. Het is een belangrijk onderdeel bij het aankoopproces en soms kan het bed duurder uitvallen dan je van tevoren bedacht had. Iedere koper is op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding voor de juiste boxspring. De prijzen tussen verschillende boxspring modellen kunnen erg verschillen. Dit kan bijvoorbeeld komen door de materialen die gebruikt worden, de afmetingen, maar voornamelijk door de verschillende merknamen.

Doordat veel boxspringfabrikanten en beddenwinkels verschillende prijzen bieden, is de markt niet transparant. Daarnaast is het nog eens extra moeilijk om prijzen met elkaar te vergelijken omdat een boxspring combinatie bij elk merk weer uit verschillende onderdelen bestaat. De prijs van een boxspring combinatie kan bijvoorbeeld bestaan uit een topper, het matras en het onderstel maar bij sommige merken worden deze prijzen apart van elkaar berekend.

Ons eigen assortiment boxsprings bestaat uit boxspring combinaties die zijn samengesteld uit hoge kwaliteit onderdelen (matras, topper). Het is onze missie om goede boxsprings aan te bieden tegen schappelijk prijzen. Daarom leggen wij de focus op slechts 3 typen bedden, waarin je kunt kiezen tussen een comfort, een business en een luxe variant. De verschillen tussen deze typen zitten in het comfort en luxe van de gebruikte materialen, maar in de basis zijn alle bedden van hoge kwaliteit.

Boxspring beleving prijs

Wij proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken bij het onderzoeken van de verschillende prijzen en kwaliteiten van onze modellen. Daarom hebben wij op de website een helder overzicht gemaakt van de bedden in onze collectie en het uitgangspunt van de prijsverschillen. Je kunt hier klikken om het overzicht te bekijken en de bedden te vergelijken.

Wil je de specificaties van de bedden in meer detail bekijken? Bestel dan hier onze gratis brochure.

De prijzen van de bekende merken en onze prijzen

Onze boxspring combinaties doen niet onder voor de meeste merkbedden. Ben je toch benieuwd naar de prijsrange van de bekende boxspring merken, dan hebben wij een overzicht samengesteld waarin de prijzen genoemd worden. Je zult versteld staan van de verscheidenheid in prijzen. Bedenk goed dat dit kan betekenen dat er verschillen zitten in de kwaliteit van de materialen en dus ook de levensduur, maar dat dit in geval geval een garantie is. Voor de precieze kwaliteitsdetails zul je het verschil tussen merken en bedden moeten onderzoeken en uitproberen.

  • De prijzen van een IKEA boxspring: De prijs van de IKEA sultan boxspring varieert sterk van prijs doordat de boxspring uit diverse onderdelen bestaat. Vanaf ca. 500 euro kun je een boxspring samenstellen.
  • De prijzen van een Auping boxspring: De prijs voor een tweepersoons boxspring begint bij ca. 4.000 euro.
  • De prijzen van een Swiss Sense boxspring: De goedkoopste begint bij ca. 1.100 euro maar lopen al snel op wanneer je kiest voor meer opties en luxe.
  • De prijzen van een Norma boxspring: Een Norma boxspring combinatie begint bij ca. 1.700 euro.
  • De prijzen van een Jensen boxspring: De voordeligste boxspring van Jensen begint bij ca. 4.000 euro maar kan oplopen tot ca. 17.000 euro.
  • De prijzen van een Hästens boxspring: De voordeligste boxspring van Hästens begint bij ca. 1.600 euro, maar hoe meer luxe en opties, des te duurder het wordt.
  • De prijzen van een Tempur boxspring: De voordeligste boxspring begint bij ca. 2.000 euro.
  • De prijzen van een Velda boxspring: De voordeligste boxspring combinatie begint bij ca. 2.000 euro.
  • De prijzen van een Karlsson boxspring: De voordeligste boxspring combinatie begint bij ca. 900 euro.
  • De prijzen van een Eastborn boxspring: De voordeligste boxspring combinatie begint bij ca. 2.500 euro.

De prijzen van onze eigen boxspring modellen beginnen bij ca. €1.500 en komen in 3 prijsklassen: €1.500 – 3.000, €3.000 – 4.500 en €4.500 – €6.000. De standaarduitbreidingen zoals poten, kleuren en materialen alsmede hoofdbord vallen binnen deze prijsranges, zodat je altijd weet waar je aan toe bent voor je complete bed. Alleen bij de luxe opties zoals elektronisch gestuurd en eventuele add-ons zal de prijs iets hoger uitvallen. Wij proberen altijd rekening te houden met jouw budget, jouw wensen en het aanbod dat wij hebben.

boxspring slaaptest

Comment Section

0 reacties op “Wat is de prijs van een boxspring?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.