Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Waar kan ik een boxspring online kopen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer online aanbieders van boxsprings. Fijn, want dat maakt vergelijken makkelijker. Zou je denken. Helaas leiden de online mogelijkheden ook tot een wildgroei aan boxspring opties en prijsvechters die bedden aanbieden van niet al te beste kwaliteit. Wil je online een boxspring kopen, dan adviseren wij je graag over een aantal zaken waar je op kunt letten.

Waar moet ik opletten bij online kopen van boxsprings?

  • Let op voor internetcowboys. Online biedt veel transparantie in prijzen en daarmee zijn er veel internetcowboys die stunten met slechte kwaliteit boxspring bedden tegen een zo laag mogelijke prijs. Pas hier voor op, want een slechte kwaliteit bed kan zelfs leiden tot lichamelijke ongemakken. Het is raadzaam om de reviews van de webwinkel eerst te bekijken en goed de algemene voorwaarden te beoordelen op o.a. garantiebepalingen.
  • Bepaal je boxspringprofiel. Als je een boxspring online koopt, is het van belang dat je duidelijk weet wat voor type bed en matras het beste voor je lichaam is. Om dit te bepalen, hebben wij hier een aantal tips op een rijtje gezet.
  • Ga proefslapen. Weet je je boxspringprofiel dan kun je met goed online advies al met succes en geschikte boxspring bestellen voor jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Maar wil je zeker weten dat je boxspring combinatie ook lekker ligt? Ga dan eerst proefslapen in een beddenwinkel. De experts in de winkel kunnen ook aanvullende advies geven om een optimale ervaring te krijgen van jouw boxspring.

Boxspring beleving online kopen

Online shoppen in onze collectie boxsprings

Ook wij bieden online een collectie boxsprings aan, die wij zorgvuldig hebben samengesteld op basis van strenge kwaliteitseisen die wij aan de hand van onze expertise hebben ontwikkeld. Hiermee hopen wij echt een verschil te kunnen maken in de online boxspring markt: goede kwaliteit boxsprings onder transparante specificaties, gunstige leverings- en retourvoorwaarden en een optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Je kunt hier onze hele collectie online bekijken.

Boxspringbeleving Ralph Morsin

Comment Section

0 reacties op “Waar kan ik een boxspring online kopen?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.