Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Boxspring kopen in Den Haag?

Voordat je een boxspring gaat kopen, wil je je natuurlijk oriënteren op een boxspring. Boxspringbeleving.nl verschaft informatie waarmee je een geïnformeerde keuze kunt maken voor de boxspring van je dromen. Ook hebben wij een eigen collectie boxspringbedden, die je kunt bekijken in onze gratis brochure.

Nadat je je hebt georiënteerd op een boxspring, wil je deze misschien wel testen of kopen in een boxspring winkel. Indien je woonachtig bent in de regio van Den Haag, geven wij een aantal tips om hier de juiste boxspring winkel te vinden.

Welke boxspring winkel kies ik?

Een aantal boxspring fabrikanten hebben speciale winkels die een bepaald boxspring merk verkopen. Zo is er in Den Haag een Auping Plaza en een Swiss Sense bedden winkel. In deze winkels kan je diverse showmodellen testen en vervolgens ook kopen.

Boxspring beleving | Boxspring Den haag

Hoe vind ik mijn boxspring winkel in Den Haag?

Er zijn meerdere manieren om een boxspring winkel in Den Haag te vinden. De meeste beddenfabrikanten hebben een pagina waar de officiele dealers in Nederland kenbaar worden gemaakt. Op de merk pagina’s van boxspringbeleving.nl kan je deze links terug vinden.

Wij hebben ook een eigen collectie boxspringbedden die qua prijs en kwaliteit goed kunnen concurreren met de bekendere merken. Deze collectie is te bekijken via deze link.

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Boxspring kopen in Den Haag?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.