Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Boxspring kopen in Enschede?

Wil je een boxspring kopen in Enschede? Ben je op zoek naar de beste boxspring voor een mooie prijs? Dan ben je bij Boxspringbeleving.nl aan het juiste adres. In het Boxspring Beleving Experience Center in Enschede vind je onze gehele beddencollectie. Je kunt daar voor je aankoop eerst proefliggen en alle modellen en opties in het echt zien. Zo weet je zeker dat je het bed koopt dat het beste bij je past!

Kom proefliggen

Onze boxspringadviseurs in Enschede kunnen je helpen precies het juiste bed te vinden voor jouw wensen, postuur en slaapstijl. Ook kunnen wij je adviseren bij eventuele additionele wensen, bijvoorbeeld bij rugklachten of andere lichamelijke ongemakken. Ben je iemand van luxe, of houd je juist van eenvoud? Slaap je op je rug, buik of zij? Ben je groot van postuur of juist klein? Slaap je alleen of met een partner? Voor al deze zaken hebben wij een passend advies. Zo vind je bij ons het perfecte bed!

Bij het Boxspring Beleving Experience Center in Enschede kun je alle bedden uitproberen. Dan weet je zeker dat je niet alleen het bed koopt dat op papier het beste voor je geschikt is, maar simpelweg ook het bed dat het lekkerste slaapt. Wij hebben alles in huis om je een optimale nachtrust te geven.

Boxspring beleving | Boxspring Enschede

10 jaar omruilgarantie

Natuurlijk is het proefliggen vrijblijvend. Tot je besluit een aankoop te doen, ben je nergens aan gebonden. Bovendien hanteren wij 10 jaar omruilgarantie. Kom je er dus achter dat jouw bed toch niet is wat je ervan had verwacht, dan kunt je hem bij ons gratis omruilen voor een ander bed uit onze collectie. 10 Jaar lang!

Locatie van de showroom

Je bent welkom in de showroom in Enschede. Wij zijn op werkdagen geopend van 9.00u tot 17.00u. Kom gerust langs door een afspraak te maken, probeer onze bedden en win aanvullend advies in. Er is bij ons ruime mogelijkheid tot gratis parkeren.

Boxspring Beleving Experience Center te Enschede
tel. +31(0)620760328
contact@boxspringbeleving.nl
www.boxspringbeleving.nl

Maak vandaag nog een afspraak om te komen proefliggen, onze adviseurs staan klaar om u te ontvangen!

boxspring test

Comment Section

0 reacties op “Boxspring kopen in Enschede?

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.