Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

Boxspring kopen in Amsterdam?

Wil je graag een boxspring kopen in de regio Amsterdam, voor een goede prijs en van een goede kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om goed te kunnen bepalen of een boxspring bij jou, jouw partner en jouw lichaam past, is het van belang om eens te komen proefliggen. Je kunt een boxspring natuurlijk ook online kopen maar dan kun je het bed van tevoren niet testen.

Als je bij ons langskomt kun je alle modellen in het echt zien en ook de vele mogelijkheden en opties bekijken en uitproberen. Denk bijvoorbeeld eens aan het verstellen van een elektrische boxspring. Hoe werkt dit? Hoe ziet zoiets eruit? Je kunt dit bij ons allemaal uitproberen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Proefliggen in onze showroom

Voordat je gaat proefliggen, is het van belang om zelf eens een aantal vragen te beantwoorden:

  • Ben je iemand van luxe of meer van eenvoud?
  • Slaap je op je rug, buik of zij?
  • Ben je groot van postuur of juist klein?
  • Slaap je alleen of met een partner?

Dit soort vragen, en de antwoorden hierop, bepalen welk bed het beste bij jou past. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste boxspring voor jouw postuur, slaapstijl en jouw wensen. Wij kunnen je ook adviseren bij bijvoorbeeld rugklachten, lichamelijke ongemakken en bijzondere wensen. In onze showroom kun je alle bedden uitproberen, zodat je zeker weet dat je een bed koopt dat niet alleen op papier het meest geschikt voor je is, maar ook daadwerkelijk het beste past bij jouw lichaam.

Boxspring beleving Amsterdam

10 jaar lang omruilgarantie!

Proefliggen in onze showroom is altijd vrijblijvend en je bent nooit tot een aankoop verplicht. Daarnaast hanteren wij zelfs een 10 jaar omruilgarantie. Zou je er nou na een tijdje achter komen dat de boxspring niet is wat je ervan had verwacht, dan kunt je de boxspring gratis bij ons omruilen voor een ander bed uit onze collectie.

Waar vindt u onze showroom?

Onze showroom is gelegen aan de Gyroscoopweg 146 in Amsterdam Westpoort. Wij zijn geopend van 9.00u tot 17.00u op werkdagen. Kom gerust eens langs om te proefliggen door een afspraak te maken, onze modellen te bekijken of voor meer informatie. Dit allemaal onder het genot van een kop koffie of thee. Wij hebben niet alleen de meest lekkere bedden maar wij serveren ook nog eens de lekkerste koffie van Amsterdam! Je kunt bij ons gratis parkeren.

boxspring test

Comment Section

1 reactie op “Boxspring kopen in Amsterdam?


Door Korink op 28 april 2018

geachte heer, graag kom ik bij u de boxspring mogelijkheden bekijken/bespreken.

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.