Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Boxspring Adressen

Er zijn zoveel verschillende boxspring verkrijgbaar op het moment dat er altijd wel een model te vinden is dat aansluit bij jouw wensen, eisen en, slaapstijl en slaapkamerstijl. Een boxspring combinatie kun je aanschaffen via onze website en onze showrooms in Amsterdam en Enschede. Het grote voordeel van een fysieke winkel is dat je de boxspring modellen stuk voor stuk kunt bekijken, kunt voelen en het allerbelangrijkste: dat je ze kunt uitproberen. In onze showroom mag je zolang als je nodig hebt proefliggen op onze boxspring modellen. Bestel  je liever via de website, dan kun je aan de hand van onze gratis brochure alle modellen uit onze collectie bekijken.
<h2>Een boxspring kopen via onze website</h2>
Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of koop je een boxspring graag online? Dat is bij ons geen enkel probleem. Je kunt onze gehele collectie boxspringbedden op onze website bekijken en aanvullend een gratis overzichtelijke brochure aanvragen waarin al onze modellen uitgebreid worden uitgelicht. Zodra je een model hebt uitgezocht, kunt je deze bij ons bestellen door middel van een bestelformulier die je hier vindt.

<img class=”size-full wp-image-2726″ src=”http://boxspringbeleving.nl/wp/../wp-content/upload_folders/boxspringbeleving.nl/2015/12/Quote-47.jpg” alt=”Boxspring beleving Waar kan je een boxspring kopen” width=”650″ height=”350″ />
<h2>Een boxspring kopen in onze showroom</h2>
Al onze boxspringbedden kun je in onze showrooms in Amsterdam en Enschede in het echt bekijken en testen. De showrooms zijn 6 dagen per week geopend (ma-za) van 9 tot 18u.

Tijdens een bezoekje aan onze showroom verwelkomen wij je met een kop goede koffie of thee en geven wij graag uitgebreid advies over onze bedden en passend bij jouw Boxspringprofiel. We houden graag rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, eventuele lichamelijke aandachtspunten en uiteraard jouw esthetische wensen. Zo creëren we samen de boxspring van jouw dromen.

Wil  je langskomen in de showroom, maak dan graag een afspraak via deze link. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd kunnen uittrekken voor jouw bezoek.

<a href=”http://boxspringbeleving.nl/onze-boxsprings/”><img class=”alignnone size-full wp-image-3296″ src=”http://boxspringbeleving.nl/wp/../wp-content/upload_folders/boxspringbeleving.nl/2015/12/Boxspringbeleving-assortiment.jpg” alt=”Boxspringbeleving assortiment” width=”650″ height=”200″ /></a>

Berichten over Boxspring Adressen: