Welke boxspring past bij jou?
Doe de test

Page content

article content

10 slaaptips van Swiss Sense

Swiss Sense is een van de populairste bedden merken in Nederland. Op veel plekken in Nederland kan je een officiele winkel terug vinden die bedden en bedden accessoires van Swiss Sense verkopen. Swiss Sense is van origine een Nederlands bedrijf en is opgericht in 1918 door de familie Diks. De familie Diks heeft in al deze jaren enorm veel kennis opgedaan om een optimale nachtrust te ervaren. Al deze ervaring heeft de familie verwerkt in kwalitatief hoogwaardige Swiss Sense boxsprings, zoals de sense collectie, lifestyle collectie, preventum collectie, royal collectie en design collactie.

Daarnaast kan Swiss Sense een aantal handige slaaptips geven om een optimale nachtrust te ervaren. Hieronder de 10 tips die Swiss Sense aangeeft om een optimale nachtrust te ervaren.

Tien slaaptips van Swiss Sense

Tip 1: Keer regelmatig uw matras

Door regelmatig uw matras en topper te keren zorgt u ervoor

dat uw swiss sense matras en topper een langere levensduur heeft.

Tip 2: Goed geventileerde en donkere slaapkamer

De tweede tips gaat over de omgeving van de slaapkamer. Het is raadzaam om tijdens het slapen een goed geventileerde en frisse slaapkamer te hebben. Daarnaast slaapt u beter wanneer de slaapkamer donker is.

Tip 3: Ondersteuning van schouders en nek

Een derde deel van uw leven brengt u door in bed. Om uw lichaam optimaal te laten rusten is het raadzaam om een matras, kussens, topmatras en andere ondersteuning te hebben zodat uw ruggenwervel in de juiste positie blijft gedurende het slapen.

Tip 4: Zoek regelmaat

Uw lichaam is continue opzoek naar regelmaat. Door vaak op hetzelfde tijdstip te slapen krijgt uw lichaam meer rust en voorkomt u onrustige nachten.

Tip 5: Lees een boek of luister muziek voor slapen

Om rustig in slaap te komen is het raadzaam om een uur van te voren een boek te lezen of naar muziek te luisteren. Op deze manier komt het lichaam tot rust en zult u beter slapen.

Tip 6: Beweeg veel

Door veel te sporten en bewegen komt het lichaam in betere conditie. Dit zorgt er ook voor dat uw lichaam beter tot rust komt bij het slapen. Echter, is het raadzaam om niet vlak voor het slapen te gaan sporten.

Tip 7: Beperk uw cafeine, nicotine en alcohol gebruik

Gebruik van cafeine, nicotine en alcohol leiden tot onrustige nachten. Het is dan ook raadzaam om dit niet vlak voor slapen in te nemen.

Tip 8: Verspreid een ontspannen aroma

Het verspreiden van bijvoorbeeld Lavendel zorgt ervoor dat er een kalmerende sfeer heerst in de slaapkamer waardoor uw rustig in slaap kan komen.

Tip 9: Verwijder computer en televisie uit slaapkamer

Om een rustige sfeer te creëren in de slaapkamer kan het raadzaam zijn om de computer en televisie niet in de slaapkamer te plaatsen.

Tip 10: Slaap goed, niet perse lang

Een goede intensieve slaap is beter dan een lange slaap. Echter de lengte van slapen verschilt wel sterk per mens.

Lees hier meer over de Swiss Sense boxspring collectie 

 

Een greep uit de Swiss Sense boxspring collectie:

Swiss Sense 3200 Boxspring, Swiss Sense 3650 Boxspring en Swiss Sense 4200 boxspring

    

Comment Section

0 reacties op “10 slaaptips van Swiss Sense

Plaats een reactie


*


Ralph Morsink
Jarenlang was ik op zoek naar een bed waarin ik wél lekker kon slapen. Verschillende bedden verder, was ik er nog steeds niet uit. Tot ik in een hotel in Antwerpen het perfecte bed ontdekte. Gedesillusioneerd door de hoge prijzen en intransparantie in de beddenmarkt, heb ik daarna besloten mijn eigen beddenwebsite op te zetten. Hier verkoop ik hoogwaardige kwaliteit boxsprings en schrijf ik over alles wat met goede nachtrust te maken heeft.