Weet jij al waardoor je slecht uitgerust wakker wordt?

Ondek de gewoontes die je uit je slaap houden en leer slapen als een roos!

 • Alles-in-1 E-book voor een perfecte nachtrust
 • In 6 stappen naar een gezonde nachtrust
 • Ontdek de invloed van je slaapkamer indeling
 • Gezondheidstips voor het slapen en opstaan
 • De concrete "betere nachten" checklist
 • Voorkom het maken van een verkeerde keuze bij het kopen van je bed

Ja! Ik wil uitgerust wakker worden!

"Enige tijd geleden, toen ik me aan het oriënteren was op een goed bed, kwam ik

vele verschillende aanbieders, soorten en maten tegen. Het was voor mij niet duidelijk waarin de verschillen van de bedden zaten. Ook de gesprekken die ik voerde met de aanbieders kwamen mij te ‘verkoperig’ over.

Op dat moment sliep ik al een poosje niet zo lekker en was ik op zoek naar een goede oplossing om dit aan te pakken. Toen ik een weekendje in Antwerpen was, lag ik op een bed waarvan ik al direct een “WOW gevoel” kreeg, toen ik daar de nacht op doorbracht.

Dat gevoel wilde ik in mijn dagelijkse leven ook ervaren en toen ben ik op zoek gegaan naar de aanbieder van deze bedden maar ben ik me ook gaan verdiepen wat slaap precies is en hoe je nu optimaal de nacht kan doorbrengen. Alle uren research en praktijk ervaring heb ik voor je verzameld in een mooi e-book. Ik wens je een aangename leeservaring en beleef je binnenkort betere dagen door bijzondere nachten."

Ralph Morsink,

Oprichter BoxspringBeleving.nl


Dit e-book wordt je aangeboden door BoxspringBeleving.nl

Boxspringbeleving.nl heeft een aantal beloften:

 • Voorkom een miskoop door persoonlijke begeleiding in het bepalen van je keuze
 • Een zorgvuldig geselecteerd assortiment. Voor iedere droom het juiste bed
 • Betaal niet teveel. Bij ons betaal je voor de kwaliteit, niet merk of label
 • Geen-gedoe-garantie: Gratis montage & bezorging tot in je slaapkamer
 • Geen onnodige meerprijzen. Gratis keuze in stof, materiaal, poten, en keuze in hardheid
 • 100% tevredenheids garantie. Is het bed niet volledig naar wens dan halen wij het kosteloos op

Voortaan betere nachten beleven?

Download E-book (gratis)